ericabergqvist

Alla inlägg under maj 2010

Av Erica Bergqvist - 13 maj 2010 17:26

shobreeee, sitter med erica och kollar på nå program? fast vi har mest fastnat i datan. snart ska vi till farmor och farfar och äta mat och träffa baxter! :D idag när vi gick till fåren och åkte dom som äger dom bort och då var det ett får som lammade! och vi stog där som två stora frågetecken och det kom ut värsta blåsan med ett litet lamm i, sen kom ett till och sen kom dom hem.

min blogg hittar ni HÄR! :D



alltid bästisar! ;b



anna, frida, erica, robert :D


Av Erica Bergqvist - 12 maj 2010 13:40

hejsan nu är jag på skolan och skriver ( måste vara snabb ) men iallafall så åker jag snart till Frida. svenskan ska bara sluta. aja jag tror inte jag ska skriva mer för jag tror Anna- Clara kommer snart

hejdå :)

Av Erica Bergqvist - 10 maj 2010 08:13

Hejsan svejsan ja nu äre måndag morgon, den här veckan kommer bli kulkul. På torsdag och fredag är vi ledig så då drar jag till ljusdal till fridalida :) Men en sak som inte kommer vara så rolig är att idag har vi dubbel pass med no asså jag vet inte varför men det känns hemskt ! aja det går nog bra ;) mer har jag inte att säga så

hejdå :)

  

hehe

Av Erica Bergqvist - 7 maj 2010 17:13

Tjenaretjenare:D

Idag har jag varit på fiskemässa nu ska jag prata hur det gick : Ja först kom vi det och då frös alla, men sen fick vi gå in då blev det varmare. Där inne fick vi såklart veta allt om fiske lite tråkigt tycker jag  :) sen blev det mat och såklart hade jag glömt bestik och tallrik men som tur var så hade dom där aja sen åkte jag julia och maria till stan men vi gick inte på stan utan vi satt på en bänk och sola men det blev kallt så vi åkte hem. På bussen satt vi oss längst bak och vi vinka åt en gubbe på bussen : 20 njurunda ( vi satt på bredsandsbussen )

men iallafall kom ihåg gubben . Sen när vi hoppa av bussen kom maria på att hon glömt mobilen på bussen :O då fick jag stanna på den busshålsplatsen för att jag tänkte att dom skulle vända och åka samma väg tillbaka. Då kom det en buss och jag gick in och då var det den gubbben som hade suttit på 20 njurunda bussen (hehe) aja sen kom mobilen till rätta. Men justeja när vi åkte hem med bussen från stan hade en gubbe ramlat med rolatorn ( stakars gubbe tyckte jag ) och maria skratta åt han :@

hejdå :)


  

är vi lika ? jag visste inte vad jag skulle lägga ut för bild så det blev denna :)

?

Av Erica Bergqvist - 6 maj 2010 19:17

ja idag vet jag inte vad jag ska göra jag har ju varit i skolan sen gick jag lite på stan (köpte ett par skor) sen åkte jag hem. När jag kom hem måsta jag städa mitt rum (boring) Sandra är sjuk så jag kan inte vara med henne men det skulle ändå inte gå för pappa sa att jag inte fick vara med nån :( Egentligen skulle jag på bild men jag orka inte :D aja nu vet jag inte vad jag ska skriva så då får ni se lite bilder :)


  

hahahaha


  

jag skulle på kalas och jag såg ut så här hahaha

Av Erica Bergqvist - 6 maj 2010 08:57

tjenare alla !  

ja, det är ju sandra som skriver kanske jag ska börja med. som sakt, jag är sjuk osså har jag väldigt tråkigt, alltid det när man är sjuk. så jag har inget att göra så då gör jag det här- jojuste, jag kom på en idé som jag kan göra som skulle vara lite intreesant. jo ja ska berätta lite saker som ni kanske inte visste om erica (Y)

 

- erica har typ två tix, inte riktigt tix men hon gör det utan att tänka och ganska ofta med. (ena är att spänna ut näsborrarna och andra är att typ ''dra i näsan''.

 

- jag och erica har känt varandra sedan vi var ett år ;)

 

- erica är beroende av läppglans, hon har typ hundra stycken seriöst, okej inte hundra men hon köper varje gång vi är på stan!

 

- när erica var liten så gjorde hon inbrott på matildas lekstuga, hon smög in på kvällen och snodde hennes porslin fåglar och senare hittade agneta (ericas mamma) dom och erica fick lämna tillbaka dom.

 

- erica ljög HELA tiden när hon var liten.

 

- vi bor typ grannar.

 

- erica var med i en bilolycka sommaren 2009.

 

- hon har en feeet katt :D

 

- erica har bruna, ''blåa'' och mörk bruna ögon, men när det blandas ser det ut som grönt från långt hål

  

 

- när vi blir ''ovänner'', asså är sur på varandra brukar vi inte så och säga taskiga saker till varandra (eller jo det med) men utan vi brukar slåss. det brukar inte se vackert ut, utan kanska brukar sluta med några sår eller blåmärken ibland (a)

 

 

asså det kanske inte är så intreesant egentligen för jag hade tänkt att skriva massa annat men kom på att jag kanske inte fick skriva det. menmen, nu ska jag fixa lite på min egen blogg (a) ha det bra, hejs

Av Erica Bergqvist - 6 maj 2010 08:07

hejsansvejsan nu sitter jag och äter frukost, sen ska jag gå tilll skolan aja jag ville bara visa hur jag äter min frukost :D det kanske inte är så fint men här kommer det ( flingor med fil )

hejdå :)


  


  


  


  


  


  


   


   


   


ja sådär var min frukost idag

jag kanske inte är så fin men det skiter jag i :)


Av Erica Bergqvist - 5 maj 2010 21:26

ja idag har jag varit i skolan som vanligt sen tog jag och sandra bussen hem. Då kolla vi på andra avenyn och det är sant det ska SLUTA :O se gick sandra hem för att hon skulle äta sen kl halv nio kom hon tillbaka :D då skulle jag lära mig att göra en bakåtvolt, det gick ganska bra faktiskt, men jag klarade det inte men nästa gång då jävlar! men det var ganska roligt, men huvva vad svårt det var! så nu sitter vi här och ska titta på film :) och bara eftersom sandra hatar inlägg utan bild så hon tvingar mig lägga in en, så här är en konstig bild. fråga inte!

hejdå :)


det skulle se ut som jag hade blont hår men det blev ju sådär ;)  

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards