ericabergqvist

Alla inlägg under maj 2013

Av Erica Bergqvist - 24 maj 2013 10:29

Idag har jag en lektion, börjar 12 och slutar typ 1 hahah onödigt att ens åka in men jag ska ju ta tåg från stan till fridis kl 14:45 så det kanske inte är så onödigt ändå, bara det att jag ska gå på stan i två timmar och vänta men kanske får sällskap av min andra älskling!
Ni får dagens sommarklädsel, klänning med Hollywood t-shirt. Fin bild.

Av Erica Bergqvist - 23 maj 2013 17:04

Sitter vid middagsbordet med maten som jag tillochmed lagat, men har ingen familj att äta den med... Ja men det är väl kul att sitta ensam lite tyst bara!

Av Erica Bergqvist - 22 maj 2013 21:43

Ligger just nu i sängen med en allergichock, kliar som f*n i mina ögon!! Äckel pollen
Har iaf inte gjort så mycket sen jag kom hem, tittat på greys anathomy och gjort restuppgifter i alla olika ämnen. Försöker göra klart allt nu så jag inte har någonting i helgen för då har jag ändå inte tid med plugg för jag ska till min otroligt saknade kusin frida!! Och vi kommer ha lika heybaberiba kul som vi alltid har för det vet jag !älskar dig finaste syster:*

Av Erica Bergqvist - 22 maj 2013 16:55

Skolan har faktiskt varit kul idag! Men det är nog mina finaste som gör så man kan hålla ut! Hade lite damp på min idrottslärare som tror att hon kan allt från punkt till pricka.. Sen hela dagen har det flugit runt fulla studenter eftersom det var mösspåtagning idag, så hela instagram var proppat med härliga gul,blåa bilder. Och tillochmed skolan låst så ingen skulle komma in hahaha. Och så vill jag även säga grattis till studenten till lilla Angelica som inte är så liten längre för iår går hon ut från skolan, du klara det babe då måste fan göra det också !! Snodde även en bild från din insta ange hoppas det var okej, du är så fin så det gör nog inget, puss pårej gullunge:*

Av Erica Bergqvist - 20 maj 2013 22:01

Nationella i engelska idag, nationella i matte hela dagen imorgon. Vi kan ju iaf meddela att Erica Bergqvist kommer sumpa allt och få gå i sommarskola som jag inte har tid med, hejdå godnatt.
Ni får några bilder jag snodde från instagram, sen en på ett par utsökta små kakor med ost och tomat och såklart en bild på min knorr.

Av Erica Bergqvist - 19 maj 2013 22:22

Hur kan man hata sommaren?! Det går fan inte ! Älskar värmen, älskar lite kläder, älskar att vara ute och springa runt. Iaf så dessa dagar jag inte bloggat har jag hunnit med att
äta dom godaste mackorna som finns, varit på klipporna med Hanna en sommarkväll, haft maskerad med klassen(det var bara jag,hanna och amanda som var utklädd),åkt madrass nerför trappen, gjorde skitont. Myst och hjälp pojken min att bygga ny altan i sommarvärmen, även tagit ett dopp med Sandra i det iskalla havet! Grattat farmor på hennes 75års dag med alla gamlingar samlade, tycker om er gullgamlingar. Kom även nyss hem från vigors årliga spex där jag skrattade ihjäl mig lite åt döden Moa bara! Och får ju inte glömma mexikanen Emilia, fyfan dog lite smått bara åt er alla!!

Av Erica Bergqvist - 17 maj 2013 17:21

PS: jag skitade inte ner dom vita jeansen, stolt !

Av Erica Bergqvist - 17 maj 2013 17:16

Igår hade vi en glassbar precis utanför dörren för glassbilen hade fått lite problem med växellådan. Men efter ca 3timmar kom bärgaren och hämtade han, jag och mamma följde då efter dom till stan där jag och mamma sprang vårrusets runda. Idag har jag gått i skolan, skaffat spotify premium, solat järnet och invigit magtröja!

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards