ericabergqvist

Alla inlägg under juni 2013

Av Erica Bergqvist - 24 juni 2013 23:54

Idag har jag haft en heldag med angelica, först åkte vi på stan och kollade lite, fikade också för det kan man inte riktigt motstå. Träffade på både trevliga och otrevliga folk. For även ut på birsta med mamma en sväng, köpte en gullig liten topp. Och nu ligger jag i sängen efter att ha varit på klipporna och myst med ange och jordgubbar. Imorgon ska jag även till min saknade Elin, kommer nog inte ha nån röst kvar efter dom dagarna för vi kommer nog prata mycke kan jag meddela! Sen om jag inte bloggar äre för att vi har så kul som vanligt och har därför inte tid!

Av Erica Bergqvist - 23 juni 2013 12:52

Söndag igen och det betyder jobba, ganska lugnt här kan man säga, typ 30 personer i gymmet bara..
Ikväll ska jag vara med sandra, har nog liiiiite att prata om, kan väl säga att mitt liv suger just nu, men tur att man har dom finaste vännerna i världen som tar en igenom skiten. Glad sommar på er andra, hejsvejs!:)

Älskar er bästa bästa underbaraste finasre än finaste:*

Av Erica Bergqvist - 22 juni 2013 14:48

Började att sova bort halva dagen sen ta temp och se att jag hade feber tog en ipren och tittade på greys och solade lite. Skjöt som en gud med joel och hans luftgevär eller vad det är sen var det middag med familjen innan jag for till hanna för att fixa allt inför kvällen. Cyklade sedan in till stan i kjolar och långklänningar, ganska roligt att rulla in på fester med en sportcykel, har någonting att prata om iaf! Hade en ganska bra midsommar ändå fast det vart ganska lugnt på stan men eftersom vädret var perfa vart det bra!

Av Erica Bergqvist - 21 juni 2013 14:09

Igår var jag med hanna, moa, jossan, emma, julia, jenny och tova hos hanna och grillade, var väldigt mys och åt en hel del kycklng och potatis, jordgubbar, vaniljsås och paj! Tror alla var lite övermätta när vi sen på kvällen skulle leka charader, vi skulle även bada men eftersom jag och moa var förkyld hoppade vi det, och idag när jag vakna var min förkylning värre, så kul att vara sjuk på midsommar!!!

Av Erica Bergqvist - 20 juni 2013 14:15

Äter melon efter att ha jobbat och tränat på friskis, inte nådigt de inte!

Av Erica Bergqvist - 20 juni 2013 08:22

Sitter och jobbar på friskis och såhär klockan 8 på morgonen av ett sommarlov kommer det inte så många folk, har kommit typ 10 pers på en och en halvtimme, jaa det är ju kul ! Så nu säger jag till alla lata sjusovare att komma och träna på friskis, och köp gärna en banan eller nått så kan jag använda kassan !:)

Av Erica Bergqvist - 19 juni 2013 14:21

Förlåt men jag tror Joel och jag gjorde så det kommer regna varje dag i sommar, dödade nyss typ 100 spindelbebisar med parfym och en tändare...

Av Erica Bergqvist - 19 juni 2013 14:19

Igår var jag med Hanna, Moa och Emma på stranden och spelade lite kubb, var inte där så länge eftersom Hanna skulle jobba idag och Emma vettfan vad hon skulle göra. Vann iaf med Moa en gång, så kung som vi är, lite synd om Emma och Hanna som aldrig vann, det var ju jag och Moa som gav upp sista omgången!
Detta sommarlov har jag även försökt rädda en skatunge, grannkatten kom och skulle ta den så jag låg i bakhåll på han hela tiden haha..Men jag vet inte hur det gick för lilla skatis för när jag tittade ut sista gången var han borta.. Stackars liten
Ja jag har väl inte gjort så mycket än på detta lov, men jag har ju en anledning (sjuk) men när det kommer släppa ska jag göra allt man kan komma på att göra! Så jäkla fin sista bild <3

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards