ericabergqvist

Alla inlägg under juli 2014

Av Erica Bergqvist - 13 juli 2014 15:02

Vill ha en shoppingdag idag!!! Vill köpa smink, penslar, nagellack, klippning, linnen, klänningar, skor och JEAAANS.. Köpte en ny rosa/beige plånbok igår från Don Donna för 99kr och nu vill jag ha allt nytt och fräscht + allt för bra pris!

Av Erica Bergqvist - 13 juli 2014 13:35

Nu är en veckas jobb över på akzo Nobel och nästa vecka börjar imorgon! Har endast jobbat och sovit känns det som på dagarna. Fått två getingbätt och tusen myggbett. Kusinerna från Stockholm har varit här så dom har jag varit med i veckan också! Och eftersom resten av min familj är i Göteborg på shoppingresa(husvagnssemester) är jag hemma själv, så i helgen blev det grillning, drinkar och kubb hos mig med ett gäng tjejer! Sen lördag morgon åkte jag och Elin till Birsta och Max innan vi for till henne i Härnösand. Badade, åt grillat och blev sminkad av Johanna innan jag for hem för att sova. Imorse klev jag upp lite tidigare för att hinna med ett träningspass innan jag öppnade Friskis, härligt! Sen när jag slutar ska jag ut och äta med rickyboy. Älskar

Bananer i träden

Av Erica Bergqvist - 6 juli 2014 12:30

Tur att man har en pojkvän med stor släkt så man får gå på gulliga dop lite då och då!
Igår var jag även och hälsade på mina Stockholmskusiner som kommit till farmor! Sen kl6 vart det grillning med föreningen hemma hos mig inannan alla for på yran!

Av Erica Bergqvist - 4 juli 2014 16:58

Inatt sov jag hos Rickard och på morgonen drömde jag att jag var på stranden sen ryckte jag till och vaknade och blev livrädd när Rickard var ca 5cm från mitt ansikte! Körde in armen i väggen å så jag har ont i den... Men sen var det jobb som nalkade och innan lite träning själv! Ikv ska jag vara med Hanna och dricka och ha de kul! Det förtjänar vi som jobbar om dagarna!

Av Erica Bergqvist - 2 juli 2014 21:32

300kr och finare än salong

Av Erica Bergqvist - 2 juli 2014 11:47

Igår efter jobbet for jag direkt till Amanda och åt, sen till bredsand för att plocka upp tjejerna för bilbingo! Det gick väl sådär i början när vi inte fattat systemet på lotten och mannen i högtalarna ropade ut nummer skitsnabbt, vi satt där som galningar och försökte hitta nummrena! Men sen fattade Amanda hur man skulle göra och resten av omgångarna gick suveränt och det var betydligt mindre stressande! Vann såklart högsta vinst också på 5000kr! Sen efter for vi och handla glass, spendera pengarna på engång så att säga!

Av Erica Bergqvist - 1 juli 2014 09:20

I fredas efter jobbet åkte hela familjen upptill Ljusdal för att fira morfar som fyllt hela 80år! Vi åt tårta, pussade på våran saknade Baxter(katten). Åt middag,fikade, sov i Roberts lägenhet, men bara jag och Frida! Vi hittade även två par otroligt roliga glasses som vi knäppte lite kort med, ni får se 1/4 av dem! Sen blev morfar rockstjärna ett tag och mormor vart lite intensiv när nån skulle norpa bullar! Och som avslutning fick jag en fläta i håret som satt i två dagar!

Av Erica Bergqvist - 1 juli 2014 09:08

Resan till gran Canaria var det skönaste på detta år tror jag! Ville åka igen direkt när jag kom hem.. Men i slutet av sommarn ska jag och tjejerna åka! Vi hann iaf med att äta otroligt mycket mat som vanligt, kolla på trollkarlar, bada i havet, bada i poolen, solaaaa, dricka (inge alkohol!), köpa småsaker, äta ännu mer mat, åka motorcykel, gå flera gånger till costa rica (staden) 5km ner sen 5km upp typ! Vårt hotell låg mitt uppe på bergstoppen.... Sen har vi matat katter, fast man inte fick (rebeller) sen har vi även gått på vägar man inte fick, men vafan vi är ju turister! Vi har skrattat som fasen på kvällarna, ingen aning vad alla skratta åt men ja, och sen har vi ätit onyttiga efterrätter!

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards