ericabergqvist

Alla inlägg under juni 2016

Av Erica Bergqvist - 20 juni 2016 10:16

Äntligen har jag hittat en grå klänning som är hög/smal i halsen och som är knälång ungefär! Kommer bli använd. Fick med mig ett par byxor från Gävle med. Sen hittade jag även två träningsset och två bikiöverdelar på stadiums rea förra veckan!

Av Erica Bergqvist - 17 juni 2016 12:19

Idag fredag jobbar jag hela dagen. Efter jobbet åker jag direkt hem och äter SUSHIIIII. Ska även boka bio med mammi. Vi tänkte se Livet efter dig. Snyftfilm haha.. Och här kommer trailern:


Av Erica Bergqvist - 16 juni 2016 13:11

Kom på att jag även shoppade en klänning i sthlm så nu får ni bild på både den och de gröna kostymbyxorna som jag inte visade i förra inlägget med resten av shoppingen.

Väldigt ljus och fin bild på klänningen sen en mörk på byxorna, visar iaf färgerna exakt!

Av Erica Bergqvist - 15 juni 2016 14:45

Titta på dem bara, titta bara. Köpte även en topp och ett par gröna kostymbyxor som jag inte hitta nån bild på.

     

Av Erica Bergqvist - 15 juni 2016 14:29

Studenten för 97orna var perf. Som säkert alla vet är jag med i en förening. Eller ja jag är pasiv nu men men. Iaf på studenten kör vi då runt och grattar alla som tagit studenten (i föreningen då) och jag fick äran att köra iår! Mycket trevligt och sååå roligt att träffa mina brudar igen för det blir allt för sällan!

Av Erica Bergqvist - 14 juni 2016 07:43

I helgen var jag på summerburst med Malin. Vet inte vad jag ska säga annat än att det var en av de bättre helgerna i mitt liv. Fredagen kom vi ner till sthlm vid 12 och for direkt till hotellet. Efter vi packat upp och fräschat upp oss gick vi till mall of scandinavia som låg granne. Vid tre/fyra började vi känna oss rejält stressad för summerburst hade börjat och bra artister börjat spela. Fixade oss och drack "lite" innan vi tog taxi till gärdet där det regnade.. Men regn stoppade oss inte mot att dansa gärnet ändå! Denna kväll vart rätt tidig eftersom man var dyngsur och kall..

Lördagen inledde vi med mall of scandinavia. For sen hem och fixade oss i skaplig tid innan vi tog taxi in igen vid åtta/nio. Detta var klart bästa dagen. Strålande sol, mindre kö överallt, hamnade längst fram på Alesso och ingen ramlade och for som vi gjorde på fredagen ca tre - fyra gånger haha.... Lördagen räddade upp fredagen, helt klart!

Söndagen checkade vi ut vid tolv och for in till centrum där vi shoppade vidare innan tåget hem gick kl4.


                                           

Av Erica Bergqvist - 7 juni 2016 07:18

Igår spelade vi brännboll och åt mat kvällen lång. Mysigast är när alla söta barn och bäbisar får följa med haha!

Såklart vann vi (the new yorker crew) mot våra respektive överlägset! Lyror, frivarv och slå iväg bollen var vår grej helt enkelt...!

 

                       

Av Erica Bergqvist - 6 juni 2016 11:47

Naglar naglar naglar... 

Nu efter att ha haft väldigt mörka men ändå naturliga naglar ska jag äntligen köra på någonting rosa! (eller orange haha)

Färg iaf! Den enda frågan är vilka men troligen de första eller andra.(Bilderna ligger i den ordning jag vill ha haha)

Dock "fyrkantig modell" och inte spetsiga som på de första bilderna. Vilka tycker ni? Frida, du som brukar vara duktig på att ge mig råd ;)

       

       

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards