ericabergqvist

Alla inlägg under januari 2017

Av Erica Bergqvist - 19 januari 2017 09:12

I paketen igår kom en bakform, ansiksskrubben och klackarna. Och allt var fint och passade så slipper skicka tillbaka nått, så skönt när det händer!

Var även på stan igår en sväng och köpte en hatt och en disktorkmatta eller vad det kallas. Vad gjorde jag mer igår. Gick en massa fram och tillbaka kändes det som. Försökte fördriva tid när jag inte hade nått internet heller haha. På kvällskvisten for vi en sväng till Emma som flätade mitt hår så fint!

Idag ska jag jobba till tre, träna, sen hem och laga mat. Ikväll tänkte jag och Matilda ta en powerwalk.


Av Erica Bergqvist - 18 januari 2017 12:08

Igår fick vi hem olika kaffesorter vi hade beställt till kaffemaskinen. Har en kapselmaskin eller vad man kallar det, så finns det massa olika smaker. Så igår och imorse fick jag dricka chai latte - sååå gooott, smakar exakt som på café med!! Är ledig idag så är och tränar nu ( passar på att blogga mellan övningarna när jag har internet hahahahah). Efter detta tänkte jag hämta lite paket som kommit till Ica. Sen vet jag inte, hem och städa kanske haha. Har inget internet kvar på mobilen heller så blir rätt så rastlös om jag bara är hemma..

...

Av Erica Bergqvist - 17 januari 2017 17:00

Igår när jag slutade åkte jag och fixade naglarna, sen for jag tillbaka till Friskis och tränade med Joel en sväng. Till middag åt jag och Jonas schnitzel med sötpotatis och sallad. Sen till kvällen hade jag köpt hem lite smått och gott som vi smaskade i oss. 

     


Av Erica Bergqvist - 17 januari 2017 14:15

Igår gjorde jag nya naglar. Sååå skönt att ha korta igen, kolla bara skillnaden!


Före:

   

Efter:

 

Av Erica Bergqvist - 17 januari 2017 13:45

I förrgår var det rekrytering för gyminstruktör på friskis och jag kom meeed!

Så nu jäklar ska jag gå utbildningarna och sen bli gyminstruktör, wiiieeee

 

Av Erica Bergqvist - 17 januari 2017 13:45

Köpte en ryggsäck att springa med, vinjacka som inte är i strlk XXXL, skor, tröja. Sen köpte jag även strumpor, vantar och ett träningslinne men hittade ingen bild på det sen kände jag att det kanske inte var det mest intressanta att kolla på. 


          

Av Erica Bergqvist - 16 januari 2017 07:25

Lördag for jag och tränade på morgonkvisten innan jag och mamma tog en tripp till stadium och shoppade upp hela butiken.. Handlade träningskläder för tusingen hehe. Men det var värt det för jag har börjat springa mycket så måste ha allt från en riktig ryggsäck till handskar till löparjacka som är i bra skick. Sen nu blir jag såklart mer peppad på löpning när jag köpt så fina sakeeer. Ska visa i nästa inlägg vad jag köpt. Lördagkväll spenderade hemma hos mig med Joel och mamma. Vi åt pizza och kollade på tv innan vi typ somnade allihopa i soffan. 


     

Av Erica Bergqvist - 16 januari 2017 07:24

I fredags bjöpd mammsen på mat. Vi åt på thai style som sagt och det var ju huuur goooott sooom heeelst. Plus att de har erbjudande nu så både förrätt och efterrätt ingår! Efter maten hade jag och Jonas tvättstuga. Knäppte ett kort på hur läskigt det är där nere men får nästan visa mer nån gång. Vågade inte ens tvätta själv så Jonas fick springa upp och ner för alla trappor med mig när jag tvättade haha. Sen hann jag typ med en tvätt på hela min tvättid så på lördagen for jag till mamma och snodde tvättmaskinen deras för tvätt av alla badlakan och sängkläder.


Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards