ericabergqvist

Alla inlägg under maj 2017

Av Erica Bergqvist - 11 maj 2017 06:53

Igår gick jag hem tidigare från jobbet då jag kände mig riktigt risig. Gick först hem till läggan en sväng och la mig i soffan för lite greys anatomy. Vid fyra kom Jonas och plockade upp mig och jag for till föräldrarna. Där somnade jag i soffan och myste på med min lilla bebis. Det bjöd även på mat men när man har så ont i halsen att saliv blir svårt att svälja är man inte så sugen..

 

Sen vid åtta kom Jonas och hämta mig igen och vi for hem och sov haha.. Sover alltid bort mina förkylningar då jag oftast får typ 40 graders feber.. Finns inte så mycket annat man orkar med då heller än att sova.

Men idag känner jag mig lite bättre ändå, ska få sluta tidigt också. Sen efter jobbet ska jag faktiskt på birsta. Utförsäljning på MIO och Felicia ville ha med mig på det. Kan inte säga nej till shopping så jag åker med!

 

   

MYS

Av Erica Bergqvist - 9 maj 2017 15:36

Igår myste jag och Jonas på med både buritos till middag och ost och kexbricka till efterrätt. Kollade sen på Moana (barnfilm) tills vi gick och la oss. Filmen var hur bra som helst. Skrattade igenom exakt hela filmen tror jag haha..

Idag jobbar jag till fyra, sen ska jag träna med Jonas. Ikväll ska jag inte göra ett skit tänkte jag skriva men tror jag måste plugga lite inför utbildningen.

Av Erica Bergqvist - 8 maj 2017 08:57

I fredags jobbade jag kort dag och gick sedan ut i finvädret. Var en väldigt bra fredag, fick thaimat till lunch och glass till efterrätt på jobbet. Sen på kvällen blev jag och Jonas bjuden på grillat hemma hos hans pappa. Lördagen gjorde jag inte supermycket. Planerade lite inför londonresan med Elin, vi kom dock inte fram till så mycket då vi inte alls vet hur london fungerar.. 

 

Sen vid fyra åkte jag med xtåget mot gävle. Blev upphämtad av Mathilas mamma som tog oss hem till dem för grillat och husvagnssemester-snack, aldrig skrattat så mycket på en middag tror jag! När man var liten hatade man husvagnssemestrarna och nu saknar jag dem alltså.

Efter middagen åkte jag och Mathilda hem till henne för att fixa oss och ta lite fördrinkar. Johanna och Anna joinade oss tills vi gick på krogen och dansa. 

 

Söndag vaknade vi utvilade så vi gick då på invigning av Friskis&Svettis i Gävle. Vi körde ett cirkelgympass som var väldigt roligt men också väldigt jobbigt! 


 

Av Erica Bergqvist - 5 maj 2017 07:17

Vill ha nya träningstights hela tiden och nu är det dessa som står högst på listan.

Men då är frågan, ska man ha gråa som är riktigt snygga, men som jag brukar svettas ner?

Ska man ha vita som också är ritkigt (extremt) snygga men också väldigt dyra?

Eller ska jag ha svarta tights som både funkar för inne och uteträning samt även en jobbdag?

Lika svårt val som att välja naglar..

           

Av Erica Bergqvist - 5 maj 2017 07:00

Igår hade jag tvättdag samt städdag så nu är hela läggan fri från smutsen. 

Mellan städningen hann jag även med att träna med Jonas på friskis, äta lyxmat och gå på en promenad med Jasse, Felicia och Rasmus runt sidsjön. Idag är det fredag och jäklar vad veckorna går snabbt känner jag, lite panik över det! 

Idag ska jag träna med Felicia efter jobbet och sen käka grillat hos Jonas pappa ikväll.

Imorgon ska jag träffa Elin på dan för att planera lite inför London. Vi måste komma på hur vi tar oss från flygplatsen till hotellet på smidigaste vis. Sen vid fyra åker jag till GÄVLE för att träffa MATHILDAA! Längtaaar! Måste packa till det ikväll med annars kommer jag ju glömma bort det..


Av Erica Bergqvist - 3 maj 2017 08:00

I söndags vaknade jag och Jonas rätt så tidigt för vi skulle åka och kolla på när Emma skulle rida. Så vi eller ja, jag spenderade en nervös dag på stallet medan hon hoppade runt glatt.

Efter hoppningen blev jag och Jonas bjuden på grillat i solen. Årets första grillning och den var perfekt!

 

         

Av Erica Bergqvist - 2 maj 2017 15:14

På valborg jobbade jag på friskis på förmiddagen. Efter det blev det lite träning med Nang och Nouy innan jag for hem och börja fixa mig. Valborg spenderades i matfors hos Jonas (inte min Jonas). Där bjöds det på hamburgare, skratt, kubb, majbrasa och sällskapsspel. Hade en väldigt bra och rolig valborg med några av mina bästa! Sen fick jag även den bästa skjutsen hem av Felicia vid tolvslaget (ska jag vara ärlig var det hunden i baksätet som gjorde skjutsen till det extra). "Efterfest" blev det hos Felicia och Rasmus, dock var jag så trött att jag typ somnade i deras soffa så fick åka hem haha..

Men otroligt bra valborg var det iaf!


Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards