ericabergqvist

Alla inlägg under juli 2017

Av Erica Bergqvist - 26 juli 2017 07:25

Måste ha kommit in i en 21års-kris alltså.. Gör tatueringar och läppar inom loppet av två veckor. Vad gör jag härnäst? Fettsugning? Nä skoja nu är jag nog klar med mina små operationer haha! Iaf så ser jag ut som en anka i ansiktet idag. Svullet till 1000 och jag måste ändå jobba till ett. En motionär har redan frågat här på Friskis vad jag gjort, svarade att jag blivit stucken av ett bi hahahahah. Vet dock inte om hon gick på det..

Gjorde iaf läpparna på Salong Pretty Please som ligger i stan och jag tror och hoppas att slutresultatet kommer vara superfint!

 

Före:



Efter:



Idag:

Av Erica Bergqvist - 25 juli 2017 09:20

Igår efter jobbet tränade jag med min stockholmsbrud Angelica som är hemma i sundsvall på semester. Vi körde ben men tränade mest pratmusklerna haha. Mycket att ta igen när man inte träffats på flera år typ! Efter träningen skjutsade jag hem henne och handlade mat på vägen hem. Väl hemma satt jag igång direkt med att göra matlådor tills, ja matlådorna tog slut. Så skönt ändå att frysa in färdiga matlådor som jag sen kan ha med till jobbet så man slipper laga mat varje kväll!

 

Idag jobbar jag till ett och ska sen åka till stan för att käka lunch med Angelica.

 

 

Av Erica Bergqvist - 24 juli 2017 10:00

Hur längesen var det inte jag skulle ladda upp dessa bilder egentligen? De är från när jag, Elin, Johanna och Malin var i turkiet. Har haft dem på pappas kamera hur länge som helst! Sen nu när jag hittade dem kunde jag inte sluta skratta, dock är de jag laddat upp nu de "finaste" av alla bilderna hahaha!

 

                                             

Av Erica Bergqvist - 24 juli 2017 08:36

       

Av Erica Bergqvist - 24 juli 2017 08:30

I helgen tog jag det rätt lugnt då min mage inte var på min sida. Sjuksköterskan Felicia tänkte om det var magkatarr men på lördagen var det bättre så jag vet inte alls! Iaf så på fredagen for jag och Jonas till hans kusin som bjöd på mat. Stannade bara en kortis då de skulle skjutsa folk på kvällen. Lördagen sov vi till ett fast vi hade planerat att sola.. Så snabbt som fasiken for vi ut till mamma i bredsand och la oss. Lördagkväll bjöd mamma och pappa på mat och efter det for vi och hängde med Felicia och Rasmus en sväng.

 

Söndag for vi till Jonas pappa ute i stugan och solade. Och även denna dag blev vi bjuden på mat. Skönt att bara åka runt och få mat överallt haha!

 

   

Av Erica Bergqvist - 21 juli 2017 15:51

Imorse vaknade jag och Felicia lite extra tidigt för att hinna tatuera oss innan jobbet. Jag gjorde en ros och bokstaven J. Rosen främst för min älskade farmor som alltid ställer upp och finns där för mig även om hon själv kanske skulle behöva det mer ibland. Den står även för farfar, mormor och morfar såklart då de alla bara är helt underbara. Sen bokstaven J. Ja den var i början menad för min lillebror Joel då han bara är bäst helt enkelt. Sen var det nån som sa, jahaaa det är för Jonas. Då kom jag på att han börjar ju också på J! Så ja nu säger jag att den är för båda mina pojkar, för de två är världens bästa enligt mig!

 

Efter gaddningen for jag till stan och mötte upp Elin en sväng. Vi gick på New Yorker och jag kunde såklart inte hålla mig från att köpa nått. Så nu är jag ett mobilskal, en topp och en klänning rikare..Precis vad jag behövde(not)!! Seeeen efter stan köpte jag med mig nyttemat och for till Friskis för att byta av Julia. Nu jobbar jag till sex och ska sen hem och ta det lugnt.

 

             

Av Erica Bergqvist - 20 juli 2017 18:07

La nyss en beställning på wish, hoppas nu på att få hem rätt saker i tid och att de passar så jag kan ha med dem utomlands!

 

           

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards