ericabergqvist

Alla inlägg under juli 2017

Av Erica Bergqvist - 12 juli 2017 09:11

Som sagt, träning och naglar igår. Blev lite snäckinspirerat denna gång! Och nu ska dessa bara hålla i ca åtta veckor haha (lycka till, till mig) Ska ju göra nya naglar precis innan jag åker till cypern men tänkte att nu får dessa hålla tills dess så jag slipper betala a hundred thousand dollers just in two days. 

 

Idag kommer bli en rätt skön dag antar jag! Mamma ska hämta mina småbrudar vid lunch så de får komma ut och busa av sig lite. Sover så himla dåligt på nätterna för de leker rövare haha. Om jag har tur kanske de även sover över hos mamma i bredsand inatt. Dock tror jag de skulle gå bra om de sov hemma med efter en heldag med bus! Haha det är som att ha två bebisar detta, inte lätt!

 

         

Av Erica Bergqvist - 11 juli 2017 09:11

Igår efter jag kört gym åkte jag på affären och handla en massa mat. Var så pass pigg igår så lagade fläskytterfile i ugn med sötpotatis och vanlig potatis. Och medan det var i ungen städade jag lägenheten. Någon hade varit i blommkrukan så det var jord i typ hela lägenheten. Vet nog vem någon är också då hon snabbt hoppade upp i krukan efter jag dammsugit... Tur mamma kommer hem på torsdag så de kan få vara där under dagen och busa av sig.

Senare på kvällen myste jag och Jonas ner oss i soffan med snacks och en film.

 

Idag jobbar jag till ett. Sen ska jag träna och vid fyra ska jag göra naglar.


       

Av Erica Bergqvist - 10 juli 2017 07:12

I fredags for jag och Malin ganska direkt till Larsson för förfest på deras bakgård. Efter det for vi ner till sensommar där vi missade typ alla artister haha. Eller ja vi hörde dem men vi stod mest inne i öltältet. Sen glömde jag även mobilen hos Larsson den kvällen så jag fick följa efter Malin som en liten iller haha. Bestämde tom en mötesplats om jag skulle komma bort.

 

Lördagen var jag och Jonas först på kalas hos Theo. Så efter lite tårtfrukost for jag och hämta Hanna, Amanda och Malin i bredsand. Sen åkte vi hem till mig och lämnade bilen, bestämde kläder och for sen med skjuts ut till Tilda i sidsjön där resten av tjejerna väntade! Denna dag glömde jag inte mobilen så nån enstaka bild får ni från kvällen. 

 

Söndag var det kalas igen men denna gång för Carina hemma hos dem. Vi åt glass och frukt, solade och myste med katter mest hela dagen. 

     

Av Erica Bergqvist - 7 juli 2017 11:39

Gissa om Emma tyckte det var roligt på mitt jobb! Hon ville med idag igen haha. Dock tror jag det var kul för hon kunde kopiera papper, öppna post och hänga i ringarna. Alltså slippa göra de tråkiga sakerna som jag fick göra idag som tex. städa och fakturera.

 

Iaf igår när vi åkte på birsta köpte jag med mig två toppar och en shortsdress hem. Efter birsta blev jag bjuden på både mat och fika hos Jonas mamma. Sen var det så härligt väder på kvällen att vi kunde sola, spela badminton, spela golf, spela (små) kort och leka i lekparken. Som barn på nytt!

 

Imorse började jag nio så hann med både en promenad och städa läggan innan jobbet. Efter jobbet ska jag åka och handla mat samt fixa mig inför sensommar. Ska åka till Matilda på förfest vid 5,6 så det blir awesome!


         

Av Erica Bergqvist - 6 juli 2017 10:14

Börjar fundera på vad jag ska ha på mig på sensommar. Vet inte om jag ens är sugen på klänning eller kjol även fast det kan bli bra väder.. Känner mer för ett par jeans med någon av dessa toppar till.

 

     

Tror dock jag isf väljer den vinröda och den vita då de är festligare!

Eller så ångrar jag mig i sista minut och tar klänning typ, inte omöjligt för hon som heter Erica!


Av Erica Bergqvist - 6 juli 2017 06:56

Igår direkt efter jobbet for jag hem och slängde in en tvätt innan jag åkte ut mot birsta för att hämta Malin och sensommar-armbanden. Svängde in en snabbis på systembolaget med. Efter det skjutsade jag Malin till stan och kom sen hem till en färdig tvättmaskin. Slängde in en ny och gick upp för att fixa mig lite. Senare på kvällen slängde jag in en ny tvätt och åkte sen till Jonas mamma. Där blev vi bjuden på en supergod gryta och rosé. Finfint! Och tillslut när vi kom hem var all tvätt klar, effektiv dag!

 

Idag ska jag jobba till ett. Kommer även få sällskap efter halva dagen då Emma (Jonas lillasyrra) så gärna ville vara med mig här på jobbet. Absolut sa jag då jag har rätt lite sällskap här haha. Måste komma på någonting vi kan göra bara så hon slipper sitta och vänta typ! Efter jobbet ska vi två åka ut till birsta där Carina (Jonas mamma) är och shoppar!

 

               

Av Erica Bergqvist - 5 juli 2017 12:06

I helgen är det sensommar som jag och Malin ska gå på så idag måste det fixas med lite grejer inför det. Ska hämta ut banden i birsta direkt efter jobbet så det är klart. Sen kanske vi ska inhandla lite alkoholhaltiga drycker till detta med när vi ändå är i birsta. 

 

Efter birre ska jag och Jonas åka till hans mamma en sväng. Emma ska få sin present från London som jag inte hunnit med att ge. Sen ska jag även hinna med att tvätta mellan allt farande. Dock har jag planerat detta in i minska detalj så jag tror det kommer gå bra! Hann även bädda sängen ren imorse så det är klart tills vi ska sova, skönt!

 

 

Av Erica Bergqvist - 4 juli 2017 16:04

Igår efter jobbet tränade jag överkroppen på Friskis. Efter det for jag och köpte mat och for upp till Sandras lägenhet för lite mys. Somnade tillochmed hos henne en sväng för var så slut efter dagen haha.

Idag började jag jobba nu klockan fyra så har både hunnit med städning och köra lite ben innan. Fetaste träningsvärken jag kommer ha i hela kroppen imorgon! Känner redan nu hur musklerna liksom drar ihop sig och blir stel...

 

         

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards