ericabergqvist

Alla inlägg under augusti 2017

Av Erica Bergqvist - 9 augusti 2017 14:53

Igår när jag kom hem från jobbet satt lilla Emma utanför min dörr och väntade sött. Så jag fixade mig fort innan Jonas kom hem och sen gick vi alla tre ner på stan. Vi köpte massa kläder på New Yorker, hämtade ut paket och åt glass. Sen köpte vi med oss sushi och for hem till Jonas mamma. Blev fixad i håret och drack kaffe tills vi for hem igen. Mysig dag!

 

                         

Av Erica Bergqvist - 8 augusti 2017 09:30

Kom ni ihåg att jag beställde saker från wish för ett tag sen? Har iaf fått några av sakerna redan, linnet och den gula bikinin. Sen ska mamma komma med ett till paket som levererats idag. Det är troligen den andra bikinin, då det var ett väldigt litet paket det med!

 

Den gula bikinin satt iaf sådär. Har alltid haft svårt med nederdelarna på bikinis och denna var väldigt liten.. men överdelen satt fint! Sen linnet var supersnyggt, den får ni även bild på här!

 

 

 


 

Nu väntar jag bara på de resterande varorna!:

        

 

Av Erica Bergqvist - 8 augusti 2017 09:13

Igår tränade jag innan jobbet så jag hade det klart. Så efter jobbet for jag direkt hem och lagade matlådor. Korvstroganoff med ris blev det. Funderar nästan på att göra mer matlådor ikväll eller imorgon så man har hela veckan klar. Medan jag lagade mat hann jag även städa. Det är nämligen så att Jonas fick en fikus i present som katterna tycker väldigt mycket om så de gräver ur jorden och rycker bort bladen osv...kul!

 

Sen efter allt fixande hemma for vi och plockade upp Felicia och Rasmus för lite middag. Köpte med oss kinamat och for till hamnen och myste på. Sen for vi hem till dem och kollade på sällskapsresan innan det blev en prommis hem på kvällen.

 

       

 

Av Erica Bergqvist - 7 augusti 2017 13:00

I lördags var det äntligen dags för kräftskivan. Jag och Jonas var först på plats och pyntade samt gjorde iordning kräftor och sallad innan resten av folket ramlade in. Hade en otroligt rolig kväll med de bästa människorna. Sjöng ja må han leva till Jonas, åt en massa mat, drack en massa snaps till falska snapsvisor och lekte lekar som jag tror vi förlora (dock lika bra så Jonas fick vinna). Han är så tävlingsinriktad den där pojken att han tillochmed fick en stressboll och en bok om inre lugn av de på festen haha! Vid tolv for vi mot max för lite mat och åkte sen hem för att sova. Söndag blev det sovmorgon igen och sen en tur på stan. Käkade sushi till lunch/middag och snacks till kvällsfika, mums!

 

 

[Bild]

Av Erica Bergqvist - 7 augusti 2017 12:38

I fredags åt jag sushi med Julia innan jag gick in i gymmet och körde ben. Efter det for jag och handla en massa mat på ica maxi. Skulle handla räkor till kräftskivan också så tunga påsar blev det innan jag var klar. På kvällen bjöd Jonas in grabbsen på födelsedagsfika så jag hängde med dem. Vi gick även och åt middag på biteline. Sen när vi kom hem insåg vi att fönstret stått öppet och katterna troligen hade varit ute och sprungit på taket. Tur bara de inte ramlade ner!!

 

På lördagen tog vi sovmorgon. Jag gjorde frukost på sängen och sen kom Jonas mamma och pappa + familjer på lite födelsedagsfika. Det var väldigt trevligt förutom att vår lägenhet inte är utrustad för så pass många besökare samtidigt haha.. Fick liksom diska tallrikar och glas eftersom samt leta fram alla tänkbara stolar i lägenheten. Men det gick iaf och trevligt hade vi!

 

               

Av Erica Bergqvist - 4 augusti 2017 08:00

Igår efter jobbet for jag direkt ut till mor för att låna tvättmaskinen. Det var fullbokat hos oss tills på tisdag och vi hade inga rena kläder kvar så det fick bli en nödlösning på situationen.

Medan tvättmaskinerna rullade på hemma hos dem sprang jag intervaller, solade, myste med missemojjerna och åt mat.

 

Idag jobbar jag till två ungefär och ska sen träna beeen innan jag får ha fredagsmys!

Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Jag tänkte bjuda Jonas på middag då han fyller år imorgon men han kanske skulle ha grabbarna över på fika, så mitt firande får vänta. Ska iaf köpa massa mat idag så jag kan göra en riktig gofrukost åt han imorgonbitti! 

 

Sen måste jag hämta mina brillor som kommer med posten idag. De skulle egentligen levereras redan igår men då var ingen hemma som kunde ta emot dem när de kom, så de kommer idag istället. Roligaste var när han från posten ringde igår och sa:

-"Ja hej det är Anders från posten"

och jag tror att det är Jonas som skämtar så jag börjar bara skratta och säger JAAA halåå.. Sen fortsätter han seriöst och frågar om han kommit till Erica och jag fattar att han inte är Jonas. Det är då man skärper till sig värsta mycket och ba:

- Ja exakt Erica här!

 

 

     

 

Av Erica Bergqvist - 4 augusti 2017 07:00

Ni vet hur mycket jag gillar shopping och nu har jag hittat en massa kläder på Fashionhunt som jag gärna skulle klicka hem. Kolla bara hur fina alla dessa blommiga klänningar är! Sen har jag nu varit sugen på en gul klänning väldigt länge då gult är så somrigt och jag tror ändå jag skulle passa i den färgen. Fashionhunt har massa fina kläder från olika märken samlat på en sida, vilket jag tycker är skönt då man slipper leta runt!


Hemsidan är smidig och enkel. Jag är dock en sådan person som älskar att kolla kläder via en dator då bilderna blir större, men mobilen funkade också bra. Dock känns bilderna lite suddiga när jag klickar upp dem på mobilen,de bilder jag laddar upp nu kommer från datorn då de blev skarpare. Kläderna är superfina så jag vill att ni ska se de bästa utav dem!


Sidan är snabb på att ladda upp bilder och klicka vidare mig genom allt. En sak jag tänkte på är att man inte kan välja tex färgalternativ på mobilen. Jag kan klicka mig till "dam->kläder->klänningar" tex men inte vidare från det. När jag då vill kolla på gula klänningar fick jag istället söka på yellow i sökfältet så kom de upp. När sidor har färgval osv tycker jag det blir ännu smidigare! Då man inte behöver kolla igenom ca 100 sidor utan det kanske kortas ner till en/två sidor istället.

 

Sen är det bra att det finns kläder i olika prisklasser på Fashionhunt. Om man vill köpa billigare finns det och om man vill ha dyrare finns det med. Plus att alla kläder är fina oavsett priset. 

FashionHunt har samlat ihop de finaste från varje shoppingsida helt enkelt. 


Ni som gillar kläder lika mycket som jag borde kika in där: https://www.fashionhunt.se/

 

 

          

 

Av Erica Bergqvist - 3 augusti 2017 09:02

Igår efter jobbet for jag till stan och birsta med Felicia en sväng. Vi handlade först kläder på New Yorker och åt sushi på stan. Sen gick det över till städartiklar, kräftskive-pynt och frozen youghurt på birsta. Vi ska nämnligen ha kräftskiva på lördag med gänget från Njurunda. Sen fyller Jonas år då så han ska firas samtidigt när alla är samlade. Riktigt kul kommer det bli!

Igår efter birsta hann vi även med lite gymträning på Friskis innan läggdags.

 

       

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards