ericabergqvist

Alla inlägg under april 2017

Av Erica Bergqvist - 7 april 2017 07:35

Efter en stressig dag på jobbet igår for jag till stan för att möta upp Malin. Vi gick runt en liten sväng men tog ganska snabbt bussen hem till lilla Bredsand. Där bjöds det på mat och fika och när klockan slog åtta fick jag skjuts hem av lillebror. Idag ska jag bara jobba kort dag. Sen ska jag träna och åka in till stan igen för att möta upp Malin. Vi tänkte äta lite lunch och planera vårat födelsedagsfirande. Båda fyller 21 nu i april så roligare att ha någonting tillsammans!

Sen vid fyra när Malin börjar jobba tänkte jag åka till Bredsand igen och hänga med farmor och farfar! Blir allt för sällan nu när man bor i stan tyvärr..


 

Av Erica Bergqvist - 6 april 2017 13:33

Vill så gärna köpa hem ett par röda klackar. Har kollat runt lite överallt och hittat ett par som jag vill ha, men sen när jag kollade på fler färger av samma klackar blev jag typ kär i de gula! Eller jag vet inte om jag tycker de är fin eller inte och det gör mig osäker på om jag ska beställa hem dem också eller inte! Det kan ju vara riktigt fint om man har en snygg outfit att matcha till men sen börjar jag fundera på om det är "fel" gul färg på dessa?  ja jag vet inte helt enkelt...

Eller kanske blåa?? Guuu va svårt


     


 

Av Erica Bergqvist - 6 april 2017 09:06

Igår på jobbet hjälpte jag mamma med lekar till hennes fest som är nu på lördag. Efter jobbet tränade jag och fick sen skjuts hem. Väl hemma kollade jag lite på tv och tvättade kläder innan Jonas kom hem och vi gick för att äta sushi. Han tyckte tydligen det var så varmt med så han gick i tshirt och jeansshorts?!!


När vi sen kom hem gick jag ner i tvättstugan igen för att byta tvätt och då insåg jag att jag hade bokat tid idag egentligen (alltså inte igår). Så där stod en rätt förvirrad kille i tvättstugan och kollade på när mina kläder for runt i maskinen på hans tvättid hahaha..

Tur bara att han inte vart sur, plockade bara ur våra saker och hängde upp dem i hela lägenheten! Sen får jag tvätta resten idag.


Av Erica Bergqvist - 5 april 2017 13:30

I tisdgas när jag slutade åkte jag direkt hem till Bredsand för att planera mammas present när hon var borta. 

Skriver dock inte vad vi kom fram till om hon nu kanske kollar min blogg, vem vet!


Igår lagade jag matlådor efter jobbet och kollade sen igenom alla avsnitt av ex on the beach. Har inte orkat göra nått roligt denna vecka för jobbet tar så mycket energi. Ikväll ska jag träna, tvätta och kanske gå en promenad med Larsson. Så inte så intressant det heller. Men i helgen när mamma ska firas kommer jag ha en massa skoj att skriva om!!


Av Erica Bergqvist - 5 april 2017 11:58

Kan knappt beskriva känslan när man gjort nya naglar efter sex hela veckor! De blir så fräscha, fin färg och sitter som berg igen. Sista veckan nu innan jag gjorde nya fick jag ha plåster på två naglar för att de inte skulle brytas av haha!

Såhär blev resultatet denna gång:


       

Av Erica Bergqvist - 3 april 2017 14:00

I söndags vaknade jag tidigt för att åka och jobba på Friskis. Sen när jag kom hem gjorde jag lyxfrukost till mig och Jonas som vi åt framför filmen Sing. Efter filmen slocknade jag helt och sov bort inprincip hela dagen..

Vid sju väckte Jonas mig och sa att det var dags för middag haha! Då for vi på max och åt, sen efter det tog vi en sväng ut på ica maxi för att storhandla mat. När vi kom hem var jag så trött igen så jag somnade..


           

Av Erica Bergqvist - 3 april 2017 10:41

Tog jag och Jonas sovmorgon innan jag åkte iväg till bilbolaget. Friskis skulle stå där och sälja kort samt ge ut lite info till personerna som passerade, så jag hade alltså fullt upp i två timmar. Efter det vid fyra tog jag bussen ut till birsta där jag mötte upp Elin. Vi gick runt där tills de stängde och handlade endast lite små (kanske onödiga) saker. Efter birsta for vi in till stan och käkade lunch på vesso innan vi åkte och tränade på friskis. Blev ett rätt flamsigt pass mot slutet så vi gav upp och åkte till Johanna istället. Hon hade födelsedagsfirande så där spenderade vi de sista timmarna av kvällen. 


         

Av Erica Bergqvist - 3 april 2017 10:28

Fredagen spenderade jag med min saknade Boo. Vi köpte mat och gosaker som vi myste på med framför mästarnas mästare i hennes soffa. Kvällen slutade rätt så tidig då båda höll på att somna i soffan vid tio..


Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards