ericabergqvist

Alla inlägg under maj 2017

Av Erica Bergqvist - 26 maj 2017 07:10

I onsdags var det AW med tjejerna från New Yorker. Blev bjuden på grekiska biffar med sötpotatis och tzatziki av Nelly hos Nelly. Hon ska nämligen lämna oss för att rocka som butikschef på annan ort så en liten "lycka till fest" blev det helt enkelt. 

 

Vid ett drog vi sen ner på Udda för några drinkar men när vi alla började känna oss trötta rätt tidigt drog vi oss hemåt. (Se smygbilderna som Jonas knäppte på mig och Nelly)

En otroligt rolig kväll med tjejerna som jag sent kommer glömma!


Av Erica Bergqvist - 24 maj 2017 07:26

Att köra mage och intervaller gick väldigt bra igår. Stod två gubbar i spåret som planerade någonting med vattenledningar så hade tom en hejjarklack! Idag är jag liiiite stel i kroppen men går in på dag tre på schemat. Mage, biceps och rygg. Sen efter att jag har kört det ska jag hem och tvätta och ikväll ska tjejerna på New Yorker ha AW, längtaaar!

 

Sen imorgon är jag ledig, ska bli så skööönt. Brukar egentligen jobba eftersom Friskis ofta behöver mig men inte nu! Så jag har planerat att iaf hitta på någonting ute om det är fint väder, kanske grilla!


       

Av Erica Bergqvist - 23 maj 2017 08:54

Igår tränade jag direkt efter jobbet i cirka en timme. Lillebror körde ett program förut som jag också blev sugen på att testa. Så igår körde jag bröst, triceps och axlar. Svårt dock att köra själv då det ska vara väldigt tunga vikter, får ta hjälp av någon i fortsättningen haha! Efter träningen for jag hem och åt mat, myste med katterna, kollade på greys och tog en prommis med Felicia. 

 

Idag är det vilodag men tänkte köra mage och intervaller ändå. Så först kör jag mage här på Friskis när jag slutar vid fyra sen sticker jag direkt ut och springer intervaller. Packade med alla springkläderna redan imorse så behöver inte åka hem emellan (har en tendens att somna när jag gör det). Vet dock inte vart jag ska springa idag, så dålig på att hitta en bra trappa/backe/ raksträcka.. Antingen går jag mot södra och kör där eller går jag mot norra och kör i trapporna?


     

Av Erica Bergqvist - 23 maj 2017 07:45

I söndags tog jag och Jonas en rejäl sovmorgon. Älskar att inte ha några direkta planer på morgonen så man kan sova ut och äta frukost i lugn och ro osv. Vid tre mötte jag upp Elin på stan för en fika och massa prat. Hon tar ju snart studenten och vi åker till London efter det så mycket som ska planeras!

 

Efter fiket for jag hem och fixade lite för att sen senare på kvällen möta upp Felicia. Vi gick och åt middag på Vesso och tog ett glas vin. Sen for vi hem till henne och kollade på SKAM samt pratade hela kvällen lång.

 

                 

Av Erica Bergqvist - 22 maj 2017 10:45

Lördag vaknade jag vid tio och började fixa inför dagen. Sminkade mig och packade ihop alla saker jag kunde komma på och for sen till New Yorker för att jobba. Att jobba gick ändå rätt bra med tanke på att det minst var en månad sen sist. Svårast är att hitta specifika plagg då kunderna frågar, springer liksom runt som en förvirrad åsna och sliter i allt haha.


Efter jobbet for jag direkt med bussen upp till Mathilda Larsson. Väl där kom jag på att jag glömde halva livet hemma. Elins present, drickan, skor och kläder. Spelade dock ingen större roll för hade en awesome kväll ändå. Det enda tråkiga var att jag under kvällens gång var tvungen att åka till Jenny i bredsand för jag hade dubellbokat två födelsedagsfiranden. Ville ju gå på båda så jag fick helt enkelt åka emellan. Meen det gick bra det med och kvällen blev en succè.

 

                                             

Av Erica Bergqvist - 22 maj 2017 07:25

I fredags for jag och Jonas till farmor och farfar efter jobbet. Där bjöds det på lax och tårta tills vi alla hamnade i matkoma. Vid nio for vi sen och mötte upp Felicia och Rasmus. Kollade på film hos oss och tog sen en roadtrip upp på bergen innan vi for hem och sov. 


                   

Presentation


Jag är en "helt vanlig" tjej som skriver om mitt "helt vanliga" liv. Hoppas du stannar kvar!

Fråga mig

44 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards